Annelere emzirme sürecinde destek olan Lansinoh, 1984 yılında kurulmuştur. Lansinoh HPA Lanolin’in Resheda’nın Amerika’daki evinin mutfağında başlayan hikâye, 38 yıldır devam etmektedir. Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi, Lansinoh ailesinin ilk ürünü olup, Resheda Hagen, 1978 yılında lanolini annelere göğüs ucu kremi olarak sunan ilk kişidir. Meşhur mor ambalajı ile dünyada 60’ı aşkın ülkede anneler ile buluşan markanın adı olan “Lansinoh” kelimesi alkol içermeyen lanolin anlamına gelmektedir. Lansinoh, HPA Lanolini piyasadaki kozmetik içerikli ürünlere alternatif olarak, güvenli ve etkili bir göğüs ucu kremi olarak annelere sunmuştur. Bugün ürün yelpazesinde Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi dışında emzirme konusunda birçok yenilikçi ürün bulunmaktadır. Siz de bu güvenilir markanın ürünlerine Saçhane ayrıcalığı ile erişebilir, cazip kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
Emzirme Sonrası Ne Yapılır?
Emzirme sonrası meme uçları anne sütüyle silinmeli ve kurutulmalıdır. Islak kalan meme uçlarında mikroplar daha kolay üreyebilir ve çatlaklar oluşabilir. Emzirme dönemi için kullanışlı bir “emzirme sutyeni” kullanılmalıdır. Memede rahatsızlık hissedilirse sıcak ve soğuk kompres uygulanabilir. Emziren anne eğer sızıntı problemi yaşıyorsa “meme pedi” kullanılmalıdır. Eğer meme uçlarında çatlama ya da acıma oluyorsa, meme uçlarına annenin kendi sütü sürülebilir ya da göğüs kremi kullanılabilir.
Lanolin Nedir ve Ne İşe Yarar?
Koyun veya keçi yününden elde edilen lanolin doğal bir madde olup, içindeki bazı alerjen maddeleri üretim aşamasında en aza indirgenmiştir. Cilt bakımı için üretilen lanolin, kaşıntıyı, cilt kuruluğunu, pişiği önleme ve tedavilerinde etkilidir. Ayrıca cilt yanığı ve tahrişin giderilmesinde de etkilidir. Çoğunlukla meme ucu kremi olarakbilinen lanolin çatlamış ve yaralı meme uçlarını iyileştirmede etkili olduğu gibi çatlamış dudaklar ve topuklar için de tercih edilmektedir.
Emziren Anne Meme Ucu Hassasiyetinin Sebepleri
Emzirme döneminde meme ucu hassasiyeti ve meme ucunda oluşabilecek tahrişlerin en önemli sebeplerinden biri yanlış meme emzirme tekniğidir. Emzirme döneminde biberona veya emziğe alışan bebekler anne memesini yanlış biçimde emebilmekte bu da meme ucunda hassasiyetlere ve emzirme sonrası ağrı ya da acı gibi şikayetlere neden olabilmektedir.
Lanolin Bebekler için Zararlı mı?
Lanolin, nemi hapsetmek ve su kaybını önlemek için yaygın olarak kullanılan etkili bir yumuşatıcı olarak uzun süredir kullanılmaktadır. Koruyucu madde, katkı maddesi ve antioksidan içermeyen, tatsız bir meme ucu kremi olan Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi anne ve bebek sağlığı açısından güvenilir ve doğal bir içeriğe sahiptir. Tüm bebekler için güvenle kullanılabilir.
Lanolin Meme Ucu Kremi Nasıl Kullanılır?
Tüm anneler için emzirme sürecinin konforlu ve keyif dolu olması için lanolin krem annenin ihtiyaç duyduğu her an kullanılabilir. En etkili sonuçlar için lanolin krem emzirme sonrasında kullanılması tavsiye edilir. Göğüs Ucu Krem emzirmeden önce veya sonra silinmesine gerek yoktur. Ürün, İngiliz Alerji Kurumu’nun onayını almıştır.
Emziren Anneleri için Meme Ucuna İyi Gelen Ürünler
Emzirme döneminde anneler göğüs ucu bakımı için Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Krem kullanabilir. Anneler doğru emzirme yöntemi ile bebeklerini emzirmiş olsalar bile meme ucunda çatlak ve tahriş oluşabilir. Bu tahrişi gidermenin en doğal yolu anne sütü ve lanolin kullanımıdır.
Lansinoh Göğüs Ucu Kremi 40 ml
Lanolin göğüs ucu kremi %100 doğal içeriği ile annelerin emzirme sürecinde meme ucu hassasiyeti hissini ortadan kaldırmaya destek olur. Bebek ve anne sağlığını gözeten hipoalerjenik içeriğe sahip lanolin göğüs ucu krem uzun yıllardır kullanılan doğal bir yağdır. Ürünler, 40 ve 10 ml ambalajlı olarak sunulmaktadır.
Yorum yap